Home » ECHIPA

Alexandra Georgiana Preda (Alessya)

AlessyaTimp de 12 ani a urmat cursuri de Dans Modern si Balet in cadrul Clubului Copiiilor din Bucuresti. Din 2011 si pana in prezent este instructor la diverse clase: Kangoo Jumps, Aerobic, Steel Tonic, Rebound, Step Aerobic.

A urmat numeroase cursuri de specialitate precum: Cursuri la “Federatia Romana Sportul pentru Toti”, atestat Aerobic si Fitness Instructor – Modul I / II; Curs Kangoo Jumps 2011 – Instructor International; Participare Conventia Internationala Kangoo Jumps- 2011; Workshop – Pilates – 2013; Whorkshop – Step Coregraphy – 2013; Curs Steel Tonic, Modulul I si II – Instructor International – 2014; a IV-a Conventie Internationala de Fitness – 2014 (Fitness Scandinavia)

Alessya are o experienta vasta in acest domeniu: Aerobic si Kangoo Jumps Instructor – Kangoo Jumps Power, Kangoo Jumps Dance, Rebound, Abs & Butt, Total Body Workout, Tone Your Body.


Theodora Ciungan 

theoPentru Theodora sportul este un stil de viata. Inginer programator de meserie, a incercat  sa combata prin sport consecintele orelor lungi la birou.

Specializata in metoda Pilates, ea se focuseaza pe clase de postura, iar deviza ei este: „Toata lumea lucreaza corect”.

Indiferent care este nivelul tau, la clasele Theodorei iti va fi practic imposibil sa lucrezi gresit si vei pleca mereu multumita de tine. 


Andreea Preda 

AndreeaSportul i-a intrat în sânge încă de la vârsta de 5 ani. A practicat mai întâi dans modern, popular şi balet, acestea oferindu-i o experienţă în domeniu timp de peste 10 ani. A făcut parte din baletul emisiunilor  “Surprize-Surprize” ,  “Dănutz Srl” , “Star Avatar” , “Preţuieşte Viaţa”. A avut numeroase colaborări ca şi dansatoare cu artişti renumiţi precum: Ştefan Bănică Jr, Andreea Bănică, Alb Negru, Dj Rynno şi Sylvia, Narcotic Sound, Dan Balan, Xonia, Alex Velea, Mattyas, Lavinia, Dj Sava.

La inceputul anului 2011 a intrat în lumea fitness-ului, devenind instructor de: Dans, Kangoo Jumps, Aerobic, Rebound AAS, Cycling, Pilates, Step, Steel Tonic.


Liana Lisman

LianaA practicat inot de performanta la Clubul Sportiv Dinamo. A urmat cursuri de instructor aerobic si dans, calificandu-se in aceste domenii.

Sportul, muzica, dansul si nu in ultimul rand alimentatia sanatoasa reprezinta pentru Liana un stil de viata.

Este fresh, este energica, este tehnica! Este mama a 2 copii mititei si superbi, dar asta nu o opreste sa se mentina mereu in forma.


Andreea Purcaru

AndreeaAndreea a inceput sa danseze din 2009 la Scoala de Dans Trouble. A participat la nenumarate concursuri nationale, emisiuni si spectacole, iar din 2013, a continuat sa danseze la Scoala de Dans Moty Dance unde a reusit performanta de a ajunge semifinalista alaturi de Trupa The Kittens la „Romania danseaza” – antena 1 – 2014.

Preda cursuri de Street Dance la copii cu varsta intre 4 – 12 ani si a ales aceasta meserie deoarece copii o fac fericita si o fac sa isi aduca aminte de vremea cand era ea un copil si lua lectii de dans.

Este o fire rabdatoare si foarte pasionata de ceea ce face. Datorita faptului ca pune suflet si pasiune, reuseste sa ii faca pe copii sa indrageasca ceea ce si ea iubeste de cand era un copil, si anume: dansul.


Alin Voicu 

alinInca de copil a fost pasionat de sport, incercand mai multe tipuri de activitati sportive precum: inot, basket, karate, box, fotbal. A ales in schimb sa practice timp de 10 ani  fotbalul, jucand chiar la echipe din Romania si Italia.

Fiind o fire activa si pasionata de sport, s-a specializat ca instructor de fitness si aerobic, iar in prezent preda clase de Step Aerobic (Body Step), Tabata, ABS&LEGS.

La clase, Alin reuseste sa transmita acea energie pozitiva si celorlalti, iar antrenamentele sustinute de el sunt pe cat de intense si eficiente, pe atat de distractive.


Adrian Popita

adi

Dedicat sportului de cand era copil, a inceput sa practice arte martiale de la varsta de 5 ani. Perseverenta, munca si efortul depuse l-au facut sa fie remarcat, devenind astfel unul dintre cei mai tineri instructori din Romania. Dupa 12 ani de arte martiale si titlul de campion national la Wing Chun Kung Fu, a inceput sa danseze si nu s-a oprit nici pana in ziua de azi, devenind unul dintre cei mai bine cotati dansatori din Romania.

Pasiunea sa pentru dans l-a ajutat sa castige trei titluri de campion national la salsa, reprezentand cu succes Romania la Campionatul Mondial de Salsa din SUA. Desi inima lui bate in ritm de salsa, asta nu l-a oprit sa exploreze intreaga lume a dansului, antrenandu-se si in jazz, balet, hip-hop, dans contemporan si dans cu focul. Munca depusa, premiile castigate in toti acesti ani si dragostea pentru miscare l-au dus pe cele mai importante scene si ringuri de dans din lume, din Romania pana in SUA.