Aerobic

Fitball 

Clasa de Fitball este foarte distractiva! La aceasta clasa, se foloseste o minge de fitness  pentru efectuarea exercitiilor. Mingea speciala folosita in programul de Fitball te va ajuta sa adopti o postura corecta, sa iti relaxezi muschii incordati, iti va imbunatati echilibrul si coordonarea si nu in ultimul rand te va ajuta sa arzi calorii.

Body Step

Este o clasă de aerobic intens, prin pasirea pe si de pe step. Body Step combina o serie de exercitii asemanatoare urcatului pe scari, totul fiind facut pe ritm de muzica. Programele de Body Step ard cu 30-60% mai multe calorii decat programele obisnuite de aerobic lucrand in special soldurile, coapsele, muschii abdominali si cei fesieri. Acest tip de antrenament este recomandat tuturor, mai putin persoanelor cu probleme grave de sanatate legate de respiratie, articulatii sau inima.

Pilatespilates.jpg1

Cursurile de Pilates sunt antrenamente mai lente care lucreaza in special zona centrala a corpului uman, adica: abdomenul, spatele, fesele. Pornind de la centrul energetic iti lucrezi corpul cu miscari integrate, conectand toate partile mai slabe ale corpului la centrul puternic. Ca rezultat, intregul corp devine mai puternic si, prin acest proces, coloana vertebrala revine la starea ei naturala supla. Tehnica Pilates este indicata pentru imbunatatirea flexibilitatii si dezvoltarea unui mai bun control si o mai buna rezistenta in tot corpul.

Reshape

Clasa de Reshape inlocuieste clasa de Bubble Butt. Clasa pastreaza acelasi stil energic si lucreaza cu atentie fiecare parte a corpului. Acest antrenament cuprinde sesiuni cardio care maximizeaza pierderea grasimii prin numeroase exercitii de tonifiere a intregului corp.

tbworFit Dance

La aceasta clasa ritmurile dau tonul! Dansam si tonifiem, cu gantere, fara gantere, pe sus, pe jos, cand spre dreapta, cand spre stanga, totul depinde de muzica, iar muzica este special aleasa astfel incat cu siguranta veti uita de efortul pe care il veti depune. Buna dispozitie se impleteste cu stiluri dferite de dans imbinat cu elemente de fitness si tonifiere.

Stretch & Tone

Streching-ul are rolul de a creste treptat tonusul muscular, de a alungi si intari fibrele musculare si tendoanele. Persoanele predispuse sa dezvolte rupturi musculare, intinderi musculare sau tendinite au ca si indicatie folosirea regulata a stretching-ului. Aceasta clasa de streching va fi combinata cu elemente de tonifiere a intregii musculaturi. Muzica este unul dintre elementele cheie care iti serveste atat la relaxare cat si la buna dispozitie in cadrul acestei clase.

 Zumba 

Zumba este programul ideal de fitness de care, cu siguranţă, nu te vei plictisi. Muzica este una dintre componentele principale ale antrenamentului Zumba. Asa ca mai mult ca sigur te vei distra în timpul cursurilor, fiind, în acelaşi timp, una dintre cele mai bune metode de a te relaxa, de a-ţi menţine tonusul şi sănătatea în cele mai bune condiţii.

Total Body Workout

Total Body Workout este un antrenament al intregii musculaturi care cuprinde cele trei tipucardiori de exercitii esentiale: circuite cu greutati, elemente de cardio si elemente de functional training. Muzica joaca un rol important si anume, stimularea si controlarea frecventei acestui tip de antrenament.

Abs & Legs

Este o ora unde se lucreaza intensiv trenul inferior. Se pune accent pe tonifierea abdomenului, feselor si picioarelor. Exercitiile sunt special concepute pentru tonifierea acestor zone, fiind o ora de intensitate mai mare.